uah_top.jpg

GILLELEJE HAVNS FROKOSTANRETNING

Vores hjemmelavet hvid kryddersild
med æble/ karrysalat og smilende æg

Frisk paneret rødspættefillet
med hjemmelavet remoulade og citron

Cannelloni af røget laks
med sprøde salater og krydderurter

Hjemmelavet hønsesalat
med sprødt kyllingskind og dehydreret tomat

Portvins leverpostej af egen opskrift
med sprød bacon og champignon

2 slags gode oste
med hjemmelavet chutney, druer, radisser og rugbrødschips

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 245,- min. 10 couv.

uah_left_pic01.jpg

"GET-TOGETHER" BUFFET

Chardonnay marineret kalveculotte
stegt med timian

Svinemørbrad svøbt i parmaskinke
med dehydreret tomat

Gilleleje havns tomatsalat
med syltet rødløg, marineret oliven og fuldfed feta

Vores cæsarsalat
med parmesanflager, basilikum & hvidløgs rugbrødschips

Danske kartofler
vendt i hjemmelavet basilikums pesto

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 215,- min. 10 couv.

KØKKENCHEFENS SIGNATUR BUFFET

Sprøde rejechips
med avocado salsa og lakserogn

Friske forårsruller
med sprøde grøntsager rullet i rispapir hertil hjemmelavet gomasauce

Thailandske rejecigar
af kæmperejer sat på asiatisk spicy agurkesalat garneret med håndpillede rejer og knuste peanuts

Grillet tun
med wasabi mayonnaise og edamame bønner

Stegte Kattegat jomfruhummere
marineret i citrongræs, lime og mynte

Originale Bangkok fishcakes
med grønne bønner og spicy blomme chutney

Lokal fanget pighvar
stegt i sød chili og basilikum

Lyngrillet oksefilet
med hoisinsauce og ristet sesam

Kylling satay
med jordnødesauce

Grøn papaya salat

Kokos/citronkage
med rørt iscreme

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 398,- min. 10 couv.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Husk at bestille i god tid.
Vi bringer gerne ud, ved kørsel på over 3 km vil der være et transporttillæg på 300,- kr.
Vi anretter på porcelæn, det forventes returneret i rengjort stand.
Betaling netto kontant ved levering.
Der tages forbehold for ændringer.
I er altid velkommen til at kontakte os, hvis i skulle have andre ønsker til selskaber eller mad ud af huset.

GASTRO BUFFET

Rimmet laks
med tangperlecreme, grillet citron og rugbrødscrumble

Carpaccio af kalveinderlår
med trøffelolie, friskrevet parmesan og rucola

Håndpillede svenske rejer
med hjertesalat og Thousand Island dressing

Svinemørbrad af frilandsgris
svøbt i parmaskinke og basilikum

Barolomarineret oksefilet
med kraftig sky sauce

Kartoffelsoufflè
med bacon og skalotteløg, gratineret med Vesterhavsost

Perlebygsalat
med bagte rodfrugter, citron og jomfruoliveenolie

Grøn fyldig bønnesalat

Cheesecake med blodappelsingelè

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 375,- min. 10 couv.


GILLELEJE HAVNS BUFFET

Varmrøget laks
med persillerygeost creme

Perlehøneterrin
med pærekompot, friseè salat og frisk høvlet parmesanost

Langtidsstegt Toscansk svinekam
med citron, hvidløg og masser af krydderueter

Sødmælksskalveculotte
stegt med laurbær og sherry

Grønne salater
med saltede mandler og granatæble

Kålsalat
med trøffel, skalotteløg og Emmentaler

Vesterhavsost
med chutney, oliven og rugbrødschips

Citrongræs Panna Cotta
med passionsfrugt gelè

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 355,- min. 10 couv.